0,00 лв.

Екосол - обезмаслител/разтворител

Натурален обезмаслител и разтворител, който смива восъчни запечатки. Мощна обезмасляваща емулсия, създадена като смес от естествени съставки и разтворители от петролни деривати. Премахва от всички повърхности масла, мазнини, олио, катран, алфалт, гума, восъци, парафин, мастило, графити и други. Предназначен е за почистване на подове, машини и технически детайли в машиностроенето, печатниците, текстилната и гумената промишлениост. Подходящ е за премахване на восъчните запечатки от линолеуми и кото, третирано с восъци и масла.

Начин на употреба: За основно почистване нразтворете до 10% с вода. За нормално почистване разредете с вода 0,5-1%. Разнесете с еднодискова машина, подопочистващ автомат, чрез напръскване или потапяне. Изплакнете повърхността с вода. При боядисани повърхности преди употреба, направете проба за да се убедите в устойчивостта на боята.

ВНИМАНИЕ!!! Предизвиква дразнене на кожата и сериозно дразнене на очите. Може да бъде смъртоносен при поглъщане и навлизане в дихателните пътища. Да се измие старателно след употреба. Използвайте предпазни ръкавици, предпазно облекло, предпазни очила и предпазна маска за лице.

Производител: Китер, Италия

Разфасовка от 5л

Ако желаете този продукт, направете запитване. Ограничени количества.

- +
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!