Clean Multi forte - обезмаслител 1л

11,99 лв.
  • Марка: PRAMOL
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Радикален обезмаслител за почистване на масла и мазнини (дори изгорели).

 

Описание

Обезмаслител за основно почистване на замърсявания с масла, мазнини и вакси от всякакъв вид. Подходящ за професионални кухни, индустрия и гаражи и позволява почистване без усилия на стени, машини, вентилационни системи, фритюрници и подове. Продуктът е силен поради високото си алкално съдържание.

 

Области на приложение:

За миещи се повърхности и подове като PVC, естествен и синтетичен камък. За всички водоустойчиви и алкално устойчиви повърхности и покрития.

 

Дозиране:

Обикновено 1:5 до 1:10 (1-2 литра за 10 литра разтвор). За леко замърсяване е възможно разреждане от 1:100 (100 мл на 10 л вода).

 

Инструкции за употреба:

За ръчно поддържащо почистване нанесете разтвор върху мокра гъба или плат. Също така може да се използва с устройство за високо налягане, моп или машина за почистване. Алуминиевите повърхности могат лесно да се почистват с Clean Multi, но това трябва да се извършва само от експерт. Пригодността на продукта към алуминий е ограничена. Този продукт е страхотен за разтваряне на мазни повърхности.Успешно премахва фугираща смес от фаянс и гранитогрес.

При работа с препарата защитете ръцете, кожата и очите си.

 

Разход

В зависимост от замърсяването, концентрацията и метода на нанасяне: 10 л разтвор за 30 – 60 м2.

Специални съвети

Измийте стените отдолу нагоре, за да предотвратите стичане.

Преди да започнете почистването тествайте материалите и почистващото оборудване за съвместимост с концентрацията на продукта.

Производителят не поема отговорност за щети от неправилно използване на продукта.

 

Техническа информация

Стабилност при съхранение: най-малко 2 години

рН стойност (концентрат): 13 – 14

Състав: нейонни повърхностноактивни вещества, водоразтворими разтворители, амини, комплексообразуватели, билдери, парфюмна вода

 

Произведено в Швейцария

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!