Power Screen - подложка за писоар

13,92 лв.
  • Марка: Diversey
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Power Screen са подложки за писоар, подходящи за употреба в обществени тоалетни с постоянен поток от хора, като тези, които се намират в хотели, конферентни центрове, ресторанти и болници. Ако разполагате с Power Screen подложките за писоар в санитарните помещения на Вашето учреждение, ще намалите броя на оплакванията на клиентите от чистотата и ще намалите част от разходите си за експлоатация. Те са не само на разумна цена,
но и значително икономичен продукт и с това свое качество допълнително спестяват разходи. Времето, за което се използва всяка подложка трае около шестдесет дни - два пъти повече сравнено с други аналогични продукти.
Използването на нашия 60 - дневен Power Screen е екологично отговорен избор, защото има по-малък въглероден отпечатък, в сравнение с по - нискокачествените подложки, които се налага да се сменят често. При изработването му са използвани специални запечатани четинки за елиминиране на урината и едновременно с това се инфузира със собствена смола, която използва технологията за дезодорант с времево освобождаване. Излъчва свеж, чист аромат след употреба, съответстващи на VOC на ЕС. Перфектен за безводни писоари. 100% рециклируем и биоразградим продукт.

 Ако желаете този продукт, направете запитване. Ограничени количества.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!