Tapi foam spray за петна, 500ml

22,75 лв.
  • Марка: PRAMOL
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Tapi-foam

Отстранява петна. Концентриран сух пяно-образуващ препарат за отстраняване на различни видове замърсяване от текстилни подови настилки. Описание: Високоефективен спрей за почистване на водоразтворими замърсявания от текстилни подови настилки и тапицерии.

Области на приложение:  За всички видове килими и тъкани за тапицерия.

Дозиране: Нанесете неразреден.

Инструкции за употреба: Нанасяйте продукта върху петна от разстояние от около 15 см. Премахнете петното чрез притискане / попиване с чиста абсорбираща текстилна или хартиена кърпа. Не търкайте. Сменяйте кърпата често. Ако е необходимо, повторете. Почистете килима с прахосмукачка когато изсъхне.

Специални съвети: Не повреждайте пръскащото устройство. Пазете от топлина. Не излагайте на пряка слънчева светлина. Използвайте само в добре проветрени стаи. Изпробвайте цветната устойчивост на неизвестни тъкани на незабележимо място. За килими с основа, изработени от латексова пяна, нанесете продукта върху кърпа, след което премахнете петното, с притискане на кърпата. Производителят отказва всякаква отговорност за щети от неправилно използване на продукта. Спазвайте предупрежденията на етикета.

Техническа информация: Стабилност при съхранение: не по-малко от 2 години

рН стойност (концентрат): –

Състав: бутан/пропан

Произведено в Швейцария

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!