Хлоро гел 1000мл

8,65 лв.
Ново
- +
добави в количката
Моля, изберете:

CHLORO GEL на Sanitec е уникален концентриран гел за цялостно почистване на вашето санитарно помещение, като тоалетна, мивка, вана, душ кабина, санитарни плочки, хромирани батерии, стъклени и пластмасови повърхности, както и теракота, кухненски плот, всякакъв вид домакински съдове от порцелан, хром, тефлонови покрития, керамични плотове, котлони и други.
Начин на употреба:
за силно замърсени повърхности, нанесете CLORO GEL директно, без да разреждате.
Изчакайте няколко минути и разтъркайте с четка, гъба или друг подходящ материал, след което изплакнете с вода или забършете с влажна кърпа.
При нормално замърсени повърхности, разредете препарата CLORO GEL 1 към 10 и нанесете върху повърхността, която искате да почистите.
Видове замърсявания, които можете да почистите с препарата CLORO GEL на Sanitec:
всякакъв вид органични замърсявания, варовикови отлагания, пикочен камък, мазни замърсявания, включително и мухъл върху фугите в банята и по стена, таван като в този случай препарата се използва в концентриран вид - не разреден.
Друго голямо предимство е, че препарата CLORO GEL е предназначен за почистване на повърхности, които са в контакт с храни, като кухненски плот, дъски за рязане и други.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!